thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #41 e.n.e.s dedi: Bilmiyorum hocam nazik davranırsanız bir şey olmaz bence ama mesuliyet size kalmış. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim herkese iyi geceler
e.n.e.s dedi: Bilmiyorum hocam nazik davranırsanız bir şey olmaz bence ama mesuliyet size kalmış. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim herkese iyi geceler
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #42 thegears dedi: becerebilir miyim acaba Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz riske gerek yok. Klavyen tamir olunca normal yollar ile yaparsın.
thegears dedi: becerebilir miyim acaba Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz riske gerek yok. Klavyen tamir olunca normal yollar ile yaparsın.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.989 Çözümler 12 Yer Bursa 16 Kasım 2021 #43 Klavye bozukken Linux'ta ne yapmayı düşünüyorsun şu an? Yapabileceğin pek fazla bir şey yok Linux'ta klavyesiz.
Klavye bozukken Linux'ta ne yapmayı düşünüyorsun şu an? Yapabileceğin pek fazla bir şey yok Linux'ta klavyesiz.
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #44 pilavyer dedi: Klavye bozukken Linux'ta ne yapmayı düşünüyorsun şu an? Yapabileceğin pek fazla bir şey yok Linux'ta klavyesiz. Genişletmek için tıkla... Harici klavyem var usb
pilavyer dedi: Klavye bozukken Linux'ta ne yapmayı düşünüyorsun şu an? Yapabileceğin pek fazla bir şey yok Linux'ta klavyesiz. Genişletmek için tıkla... Harici klavyem var usb
T tkl5t86bis Picopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #45 thegears dedi: Harici klavyem var USB. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum var ve harici klavye ile BIOS açabiliyorum.
thegears dedi: Harici klavyem var USB. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum var ve harici klavye ile BIOS açabiliyorum.
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #46 tkl5t86bis dedi: Bende de aynı durum var ve harici klavye ile BIOS açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor :/
tkl5t86bis dedi: Bende de aynı durum var ve harici klavye ile BIOS açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor :/
T tkl5t86bis Picopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #47 thegears dedi: Bende olmuyor :/ Genişletmek için tıkla... HP bilgisayarlarda ESC direk boot menu ekranına gidebiliyirsun. Samsung'ta boot menu F10 imiş. F10 çalışmıyor mu? Bir de NumLock kapalı iken 2 tuşu ile aşağı inin denedim oluyor. Son düzenleme: 16 Kasım 2021
thegears dedi: Bende olmuyor :/ Genişletmek için tıkla... HP bilgisayarlarda ESC direk boot menu ekranına gidebiliyirsun. Samsung'ta boot menu F10 imiş. F10 çalışmıyor mu? Bir de NumLock kapalı iken 2 tuşu ile aşağı inin denedim oluyor.
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #48 tkl5t86bis dedi: HP bilgisayarlarda ESC direk boot menu ekranına gidebiliyirsun. Samsung'ta boot menu F10 imiş. F10 çalışmıyor mu? Bir de NumLock kapalı iken 2 tuşu ile aşağı inin denedim oluyor. Genişletmek için tıkla... Biosa girdim aşağı da inebiliyorum ama enter yapamıyorum :/ enter tuşum bozuk ayarı değiştiriyorum f6 ile ama kaydedemiyorum
tkl5t86bis dedi: HP bilgisayarlarda ESC direk boot menu ekranına gidebiliyirsun. Samsung'ta boot menu F10 imiş. F10 çalışmıyor mu? Bir de NumLock kapalı iken 2 tuşu ile aşağı inin denedim oluyor. Genişletmek için tıkla... Biosa girdim aşağı da inebiliyorum ama enter yapamıyorum :/ enter tuşum bozuk ayarı değiştiriyorum f6 ile ama kaydedemiyorum
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #49 thegears dedi: Biosa girdim aşağı da inebiliyorum ama enter yapamıyorum :/ enter tuşum bozuk ayarı değiştiriyorum f6 ile ama kaydedemiyorum Genişletmek için tıkla... Kaydetmeyi yön tuşları ile de yapabilirsin.
thegears dedi: Biosa girdim aşağı da inebiliyorum ama enter yapamıyorum :/ enter tuşum bozuk ayarı değiştiriyorum f6 ile ama kaydedemiyorum Genişletmek için tıkla... Kaydetmeyi yön tuşları ile de yapabilirsin.
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #50 Zinederon dedi: Kaydetmeyi yön tuşları ile de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım F10 yapıyorum yes'e geliyorum ama enterlayamıyorum
Zinederon dedi: Kaydetmeyi yön tuşları ile de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım F10 yapıyorum yes'e geliyorum ama enterlayamıyorum