enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 31 Ağustos 2022 #1 Açık ve net BIOS'a girmeden RAM hız aşırtma yapmak istiyorum böyle bir şey olur mu program ile falan çok fazla bilgi sahibi değilim kusura bakmayın.
Açık ve net BIOS'a girmeden RAM hız aşırtma yapmak istiyorum böyle bir şey olur mu program ile falan çok fazla bilgi sahibi değilim kusura bakmayın.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 Hocam bios a girmemek istemenizin sebebi nedir?
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 31 Ağustos 2022 #3 Not Phantom dedi: Hocam BIOS'a girmemek istemenizin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam çok anlamıyorum o tür işlerden ekran kartıma programla hız aşırtmıştım çok da kolayıma geldi o yüzden programla falan olmuyor mu diye soruyorum.
Not Phantom dedi: Hocam BIOS'a girmemek istemenizin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam çok anlamıyorum o tür işlerden ekran kartıma programla hız aşırtmıştım çok da kolayıma geldi o yüzden programla falan olmuyor mu diye soruyorum.
ReavenCache Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #4 BIOS'a girmeden yapılmıyor diye biliyorum. BIOS'a girmek zor değil neden istemiyorsunuz?
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 31 Ağustos 2022 #5 Not Phantom dedi: Hocam BIOS'a girmemek istemenizin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çok bilgi sahibi değilim ve nasıl yapılacağınıda bilmiyorum videolar izledim çok karışık geldi hem de BIOS'um eski.
Not Phantom dedi: Hocam BIOS'a girmemek istemenizin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çok bilgi sahibi değilim ve nasıl yapılacağınıda bilmiyorum videolar izledim çok karışık geldi hem de BIOS'um eski.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #6 enversosa dedi: Çok bilgi sahibi değilim ve nasıl yapılacağınıda bilmiyorum videolar izledim çok karışık geldi hem de BIOS'um eski. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden sıkıntı edilcek birşey değil düzgün bir tutorial bulup adım adım takip ederseniz sıkıntı çıkmaz
enversosa dedi: Çok bilgi sahibi değilim ve nasıl yapılacağınıda bilmiyorum videolar izledim çok karışık geldi hem de BIOS'um eski. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden sıkıntı edilcek birşey değil düzgün bir tutorial bulup adım adım takip ederseniz sıkıntı çıkmaz
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 31 Ağustos 2022 #7 enversosa dedi: Hem de BIOS'um eski. Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemci modelleri nedir?
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 31 Ağustos 2022 #8 EgeN7 dedi: Anakart ve işlemci modelleri nedir? Genişletmek için tıkla... işlemci: Intel® Core™ i5-3350panakart: Intel corporation H61 Not Phantom dedi: Hocam cidden sıkıntı edilecek bir şey değil düzgün bir tutorial bulup adım adım takip ederseniz sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı eski BIOS zar zor bulunur tutorial. Kimseden cevap yok var mı böyle bir program. Son düzenleme: 1 Eylül 2022
EgeN7 dedi: Anakart ve işlemci modelleri nedir? Genişletmek için tıkla... işlemci: Intel® Core™ i5-3350panakart: Intel corporation H61 Not Phantom dedi: Hocam cidden sıkıntı edilecek bir şey değil düzgün bir tutorial bulup adım adım takip ederseniz sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı eski BIOS zar zor bulunur tutorial. Kimseden cevap yok var mı böyle bir program.