Ahmensrr Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 347 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #1 Başlıkta belirttiğim gibi BIOS'a girmeden virtualization nasıl açılır?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #2 ThrottleStop, Intel XTU, Ryzen Master gibi programlarla açabilirsin belki. Niye girip BIOS'dan açmıyorsun ki? Artı 0 Eksi
ThrottleStop, Intel XTU, Ryzen Master gibi programlarla açabilirsin belki. Niye girip BIOS'dan açmıyorsun ki?
KS KS Ahmensrr Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 347 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #3 Shimada Sensei dedi: ThrottleStop, Intel xtu, Ryzen Master gibi programlarla açabilirsin belki. Niye girip BIOS'dan açmıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın ekranı kırık ve ben monitöre bağlıyorum çift ekran kartı olduğu için de HDMI çıkışı 2.ekran kartına bağlı. 2.ekran kartı da Windows açılınca çalışıyor. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: ThrottleStop, Intel xtu, Ryzen Master gibi programlarla açabilirsin belki. Niye girip BIOS'dan açmıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın ekranı kırık ve ben monitöre bağlıyorum çift ekran kartı olduğu için de HDMI çıkışı 2.ekran kartına bağlı. 2.ekran kartı da Windows açılınca çalışıyor.