K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 829 Çözümler 4 29 Ocak 2022 #31 adoyad dedi: Tanıdı ama Windows yüklemedi. Genişletmek için tıkla... Hata nedir?
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #32 Teşekkürler yardımınız sayesinde windows 7 yükleyebilidim
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 829 Çözümler 4 29 Ocak 2022 #33 adoyad dedi: Teşekkürler yardımınız sayesinde windows 7 yükleyebilidim Genişletmek için tıkla... K Emre dedi: Rufus ile Windows ISO dosyasını MBR şeklinde yazıp boot menuden flashı seçin. Genişletmek için tıkla... Cevabımı çözüm olarak işaretleyebilirsin aynı sorunu yaşayan insanların görmesi için.
adoyad dedi: Teşekkürler yardımınız sayesinde windows 7 yükleyebilidim Genişletmek için tıkla... K Emre dedi: Rufus ile Windows ISO dosyasını MBR şeklinde yazıp boot menuden flashı seçin. Genişletmek için tıkla... Cevabımı çözüm olarak işaretleyebilirsin aynı sorunu yaşayan insanların görmesi için.