GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 16 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar yeni PC aldım daha önce BIOS'a hiç girmedim, girmesem ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2023 #11 GaJente dedi: İ3 12100f kullanıyorum Genişletmek için tıkla... GPU ile ilgili şeyler için girmene gerek kalmamış zaten. Girmene gerek yok. Artı 0 Eksi
GaJente dedi: İ3 12100f kullanıyorum Genişletmek için tıkla... GPU ile ilgili şeyler için girmene gerek kalmamış zaten. Girmene gerek yok.
KS KS GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 16 Ağustos 2023 #12 Feriit dedi: Windows kurmayacaksanız girmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows kuracağım Artı 0 Eksi
Feriit dedi: Windows kurmayacaksanız girmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows kuracağım
Feriit Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #13 GaJente dedi: Windows kuracağım Genişletmek için tıkla... O zaman usbyi takınca kurulum ekranına giremezseniz ayar yapmak için girmek gerekebilir. Artı 0 Eksi
GaJente dedi: Windows kuracağım Genişletmek için tıkla... O zaman usbyi takınca kurulum ekranına giremezseniz ayar yapmak için girmek gerekebilir.
K KÜRŞAT GENÇ Yoctopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #14 rebatr dedi: Bir şey olmaz, neden olsun? BIOS'tan bilgisayar ayarlarını yapabilirsin kolaylıkla. 9 Genişletmek için tıkla... Ben BIOS'tan administrator şifresi koydum. PC açılırken istiyor ama nasıl geri kaldırabilirim? Artı 0 Eksi
rebatr dedi: Bir şey olmaz, neden olsun? BIOS'tan bilgisayar ayarlarını yapabilirsin kolaylıkla. 9 Genişletmek için tıkla... Ben BIOS'tan administrator şifresi koydum. PC açılırken istiyor ama nasıl geri kaldırabilirim?