Eylül 2020'de N11 üzerinden Aorus B450-M anakart satın aldım. Windows 10 Pro kurdum içerisine ancak herhangi bir Key girmediğim halde Windows etkinleşti, kafamda şimşekler çaktı çünkü muhtemelen firma daha önce ya sattıkları bir anakartı bana tekrar sattı ya da kendileri kullanıyordu. Her neyse, son zamanlarda Windows Update'de canımı sıkan bir durum mevcut. Ekte görebilirsiniz, bazı ayarların kuruluş tarafından yönetilmesi ilkesi, bunu kapatamıyorum. Key'i değiştirmeye çalışıyorum yine eski Key'e dönüyor. Muhtemelen BIOS'a gömülü bir Key var. Bunu nasıl silebilirim? Kaynaklara bakıyorum ama pek bir çözüm yolu sunan göremedim.
Merhaba toplama bir sistemim var ve işletim sistemim Windows 10 Pro ve yükseltme değil. Ben sistemimi satmak istesem fakat keyi vermek istemesem ben bu keyi nasıl kaldırırım?
Elimde HP PRO 3500 model kasa var içinde biosa gömülü Windows 10 ürün anahtarı var ve bu anahtarı W7 kullandığım için kullanmıyorum, bunu BIOS'tan silip başka bir bilgisayar da nasıl kullanabilirim?
Merhaba toplama bir sistemim var ve işletim sistemim Windows 10 Pro ve yükseltme değil. Ben sistemimi satmak istesem fakat keyi vermek istemesem ben bu keyi nasıl kaldırırım?
Elimde HP PRO 3500 model kasa var içinde biosa gömülü Windows 10 ürün anahtarı var ve bu anahtarı W7 kullandığım için kullanmıyorum, bunu BIOS'tan silip başka bir bilgisayar da nasıl kullanabilirim?
Teşekkürler hocam, keyin OEM olduğunu düşünüyordum ancak Retailmiş, tahmin ettiğim gibi firma benim ürünümü kullanmış, bu yöntemleri deneyip sıfırdan bir kurulum yapacağım.