Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #1 Pc bozuldu açamadım. Format attım ama Keyi alamadım Eski keyi bulamaz mıyım ? Mecburen illegal programlarla yaptım orijinalliğini, bir sıkıntı olur ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Pc bozuldu açamadım. Format attım ama Keyi alamadım Eski keyi bulamaz mıyım ? Mecburen illegal programlarla yaptım orijinalliğini, bir sıkıntı olur ?
G gokan90 Megapat Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #2 RWEverything programı ile biosa gömülü anahtarı öğrenebilirsiniz.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #3 Windows 8 Product Key Viewer adındaki araçla bakabilirisn... Retrieve Windows 8 OEM Product Key From BIOS - Guides & Tutorials - nsane.forums
Windows 8 Product Key Viewer adındaki araçla bakabilirisn... Retrieve Windows 8 OEM Product Key From BIOS - Guides & Tutorials - nsane.forums
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #4 Format atdıktan sonra da ögrenebiliyor muyuz, yani silinmiyor mu ? Bir de Windows 8'di aldıgımda, 8.1 yükledim. Key buna uyar mı, illa 8 mi olcak ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Format atdıktan sonra da ögrenebiliyor muyuz, yani silinmiyor mu ? Bir de Windows 8'di aldıgımda, 8.1 yükledim. Key buna uyar mı, illa 8 mi olcak ?
B Burak Suyun Kilopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 145 Yer İstanbul 2 Mayıs 2014 #5 Uymaz. İlk geldiğinde Windows 8 Single Language varsa idi onu yükleyip keyini kullanabilirsin.
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #6 Bunu nerden bulabilirim Onu yükledikten sonra 8.1 güncelerim o zaman orjınal olur herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
B Burak Suyun Kilopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 145 Yer İstanbul 2 Mayıs 2014 #7 Kardeşim onların keyleri ayrı güncelleme ile olmaz o iş. 8.1 Kullanmak istiyorsan illa, o zaman satın alacaksın. Ya da korsan halledeceksin.
Kardeşim onların keyleri ayrı güncelleme ile olmaz o iş. 8.1 Kullanmak istiyorsan illa, o zaman satın alacaksın. Ya da korsan halledeceksin.
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #8 Tamamda benim Windows 8 iken 8.1 yükselttim. Güncelleme ile o nasıl oldu ? Kafam karıştı valla.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Mayıs 2014 #9 Burak Suyun dedi: Kardeşim onların keyleri ayrı güncelleme ile olmaz o iş. 8.1 Kullanmak istiyorsan illa, o zaman satın alacaksın. Ya da korsan halledeceksin. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmaz? O zaman niye bunun adı güncelleme? Bana bunu açıkla. Dağıtım farklı olmadıkça Windows 8 keyi, 8.1'e de uyar. Leopar dedi: Tamamda benim Windows 8 iken 8.1 yükselttim. Güncelleme ile o nasıl oldu ? Kafam karıştı valla. Genişletmek için tıkla... Size verilen Windows 8 SL medyasını takıp key girmeden format atabilirsiniz ve marketten güncellemeyi sorunsuz alırsınız. Siz şu an 8.1 Pro mu kurdunuz? Yoksa marketten güncelleme mi yaptınız?
Burak Suyun dedi: Kardeşim onların keyleri ayrı güncelleme ile olmaz o iş. 8.1 Kullanmak istiyorsan illa, o zaman satın alacaksın. Ya da korsan halledeceksin. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmaz? O zaman niye bunun adı güncelleme? Bana bunu açıkla. Dağıtım farklı olmadıkça Windows 8 keyi, 8.1'e de uyar. Leopar dedi: Tamamda benim Windows 8 iken 8.1 yükselttim. Güncelleme ile o nasıl oldu ? Kafam karıştı valla. Genişletmek için tıkla... Size verilen Windows 8 SL medyasını takıp key girmeden format atabilirsiniz ve marketten güncellemeyi sorunsuz alırsınız. Siz şu an 8.1 Pro mu kurdunuz? Yoksa marketten güncelleme mi yaptınız?
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #10 8.1 Pro kurdum W8'den medya hatası veriyordu bir şeyler yaptım pc hiç açılmadı. Benim düşüncem mantıklı olan Windows 8 Single Language indirip biosa gömülü key ile orijinal yapmak sonrada 8.1 yükseltmek. Hatam varsa söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
8.1 Pro kurdum W8'den medya hatası veriyordu bir şeyler yaptım pc hiç açılmadı. Benim düşüncem mantıklı olan Windows 8 Single Language indirip biosa gömülü key ile orijinal yapmak sonrada 8.1 yükseltmek. Hatam varsa söyleyin.