BIOS'a Update sonra Windows ekranı gelmiyor

ardaarmis

Centipat
Daha fazla  
RAM
Crucial 16 GB 3200 MHz
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Öncelikle BIOS'a Update attım, bir tane menü açılıyor, "del" basmamızı söylüyor. "Del" basamıyorum, mecbur "n" basıyorum. ChatGPT öyle diyor, nasıl düzeltebilirim? BIOS Update'e giremiyorum. PC'yi yeniden başlattığımda, kapatıp açtığım zamanda hep karşıma çıkıyor, fotoğrafı ilettim. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 01.23.37_edab38a9.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS'u sıfırlamayı denedin mi?

BIOS'u sıfırlamayı denedin mi?

BIOS en son sürüm ile her şeyi doğru bir şekilde Update yaptım reboot dedi açıldı del n y dedi dek olmuyordu ChatGPT n dedi Windows açıldı o kadar BIOS sıfırlama derken neden kastettiniz.

Nasıl çıkartabilirin

BIOS pilini cıkartıp 1dk bekleyin geri takın.

Çıkartmayı buldum pilide yarın nerede olduğunu bulurum şu an yatıyorum iyi geceler yarın konuda etiketlerim tamam mıdır?

Y tusuna basar mısın?

Bilgisayar kapalı yatacağım yarın halledelim y tülü güvenilir mi bir de yatmadan onu soracağım görüntüde var BitLocker falan diyor şifre falan öyle bir şeye dahil değilim.

Y tusuna basar mısın?

ChatGPT y tuşunun BitLocker şifresi falan öyle bir şeyler dediği için böyle sordım yarın yazacağım buraya.

Bilgisayar kapalı yatacağım yarın halledelim y tülü güvenilir mi bir de yatmadan onu soracağım görüntüde var BitLocker falan diyor şifre falan öyle bir şeye dahil değilim.

Sıkıntı yok eğer PC de bitlooker acık degilse (büyük ihtimalle değil) y tuşuna bas sıkıntı olmayacak.

Sıkıntı yok eğer PC de bitlooker acık degilse (büyük ihtimalle değil) y tuşuna bas sıkıntı olmayacak.

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve manage-bde -status yaz bak BitLocker var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…