Çözüldü BIOS'da 2 Tane Boot Manager Gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Arkadaşlar BIOS'a girip SATA'ya baktığımda, Windows Boot Manager yazısı görüyorum. Hem HDD'de hem de SSD'de görüyorum. Boot Manager işletim sistemi yüklü olan değil mi? Neden iki tane mevcut ki? Windows'u SSD olarak kullanmak istiyorum. HDD yedek olarak. Disk yönetimini koyuyorum berki lazım olur diye.

- DİSK 0: SSD
- DİSK 1: HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çünkü iki diskinde de Windows var, ya da varmış, diskleri tam temizlememişsin... Disk 1'de yer alan EFI bölümünü sil, düzelmesi lazım...

Bu yazılımı kullanabilirsin:

Çünkü iki diskinde de Windows var, ya da varmış, diskleri tam temizlememişsin... Disk 1'de yer alan EFI bölümünü sil, düzelmesi lazım...

Bu yazılımı kullanabilirsin:

Çözüm
Aynen vardı. Sileyim.
@Recep Baltaş Baktım da EFI bölümü silinmiyor? Uygulamadan sileyim.

Ne yapmalıyım?

Sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Launch Application > EFI > Delete Partition > Apply.

Biz yine de uyarısını verelim yazmadığı için...
Siz bana çözümü söylediniz ben de yaptım sorunum çözüldü. Bunu söyleyecek bir durum göremiyorum? Açıkça belli oluyor. Yazılımı söylediniz kullandım.
Nasıl çözdün?
@Recep Baltaş Dediklerini yaptım sorunu çözdüm. Bir de üstüne kaç saatlik ceza yedim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…