A Ahmet5378 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 5 2 Ocak 2020 #1 Selam arkadaşlar, iyi forumlar. Sorun şu BIOS'da bazen SSD Boot menüsünde görünmüyor. Ben de Save changes deyip çıkıyorum ardından Windows başlıyor ancak donmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözerim? SSD+HDD var SSD'ye sistem kurulu. Dosya Ekleri 20200102_161644.jpg 1,1 MB · Görüntüleme: 61 IMG-20200102-WA0005.jpeg 945,1 KB · Görüntüleme: 58
Selam arkadaşlar, iyi forumlar. Sorun şu BIOS'da bazen SSD Boot menüsünde görünmüyor. Ben de Save changes deyip çıkıyorum ardından Windows başlıyor ancak donmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözerim? SSD+HDD var SSD'ye sistem kurulu.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 2 Ocak 2020 #2 Disklerden hangisinin öncelikli olduğunu belirtmelisiniz. Hard Drive Priority gibi bir ayar olmalı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Ocak 2020 #3 LayThese dedi: Disklerden hangisinin öncelikli olduğunu belirtmelisiniz. Hard Drive Priority gibi bir ayar olmalı. Genişletmek için tıkla... UEFI kurulumda diski değil, Windows Boot Manager'ı ilk sıraya alıyoruz. Bunun da SSD'nin gözükmemesi ile bir bağı yok. Yapılacaklar: BIOS güncellenecek. SSD Firmware güncellemesi yapılacak. Fast Boot kapatılacak. SSD SATA ve güç kabloları kontrol edilecek. Sorun devam ederse SSD servise gönderilecek.
LayThese dedi: Disklerden hangisinin öncelikli olduğunu belirtmelisiniz. Hard Drive Priority gibi bir ayar olmalı. Genişletmek için tıkla... UEFI kurulumda diski değil, Windows Boot Manager'ı ilk sıraya alıyoruz. Bunun da SSD'nin gözükmemesi ile bir bağı yok. Yapılacaklar: BIOS güncellenecek. SSD Firmware güncellemesi yapılacak. Fast Boot kapatılacak. SSD SATA ve güç kabloları kontrol edilecek. Sorun devam ederse SSD servise gönderilecek.