mansterta Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #11 deryesipi dedi: Dvd rom un elindeki dvd yi okumuyor veya win7 dvd bozuk boot olmuyor. Elindeki dvd yi başk bir pc de deneyebilirsin. İmkanın varsa dvd rom u değiştir. Genişletmek için tıkla... bi deniyeyim bakalım oluyor mu yanlız cd dvd değil
deryesipi dedi: Dvd rom un elindeki dvd yi okumuyor veya win7 dvd bozuk boot olmuyor. Elindeki dvd yi başk bir pc de deneyebilirsin. İmkanın varsa dvd rom u değiştir. Genişletmek için tıkla... bi deniyeyim bakalım oluyor mu yanlız cd dvd değil
D deryesipi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #12 Win7 yükleyeceksen dvd dir. Ama pc üzerinde cd rom varsa zaten mümkün değil.
mansterta Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #13 deryesipi dedi: Dvd rom un elindeki dvd yi okumuyor veya win7 dvd bozuk boot olmuyor. Elindeki dvd yi başk bir pc de deneyebilirsin. İmkanın varsa dvd rom u değiştir. Genişletmek için tıkla... bi deniyeyim size haber vereyim sonra deryesipi dedi: Win7 yükleyeceksen dvd dir. Ama pc üzerinde cd rom varsa zaten mümkün değil. Genişletmek için tıkla... win xp yükleyeceğim mansterta dedi: bi deniyeyim size haber vereyim sonra win xp yükleyeceğim Genişletmek için tıkla... bn bi isterseniz size biosumun görüntüsünü atim bi de pc başlarken F8 e basınca direk boot yerine gidiyor ordanda cd dvdyi seçiyorum gene aynı
deryesipi dedi: Dvd rom un elindeki dvd yi okumuyor veya win7 dvd bozuk boot olmuyor. Elindeki dvd yi başk bir pc de deneyebilirsin. İmkanın varsa dvd rom u değiştir. Genişletmek için tıkla... bi deniyeyim size haber vereyim sonra deryesipi dedi: Win7 yükleyeceksen dvd dir. Ama pc üzerinde cd rom varsa zaten mümkün değil. Genişletmek için tıkla... win xp yükleyeceğim mansterta dedi: bi deniyeyim size haber vereyim sonra win xp yükleyeceğim Genişletmek için tıkla... bn bi isterseniz size biosumun görüntüsünü atim bi de pc başlarken F8 e basınca direk boot yerine gidiyor ordanda cd dvdyi seçiyorum gene aynı