1freakx Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 104 31 Temmuz 2021 #1 BIOS'dan işlemci ısısına baktığımda -25 derece görünüyor. İşlemci bozuk olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.979 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 31 Temmuz 2021 #2 O soğutucuya hayran kalınır! İşlemciden ziyade, sensör bozulmuş olabilir hocam.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 Sensör gibi duruyor. Garantisi var ise servisine baktırmanda fayda var.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2021 #4 Fan olmadan deneyin eğer aynı kalırsa ısı sensörü bozulmuş.
Amo416 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 31 Temmuz 2021 #5 1freakx dedi: BIOS'dan işlemci ısısına baktığımda -25 derece görünüyor. İşlemci bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kuru buz falan mı koydun dayı o ne?
1freakx dedi: BIOS'dan işlemci ısısına baktığımda -25 derece görünüyor. İşlemci bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kuru buz falan mı koydun dayı o ne?
1freakx Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 104 31 Temmuz 2021 #6 Amo416 dedi: Kuru buz falan mı koydun dayı o ne? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürdüm ama bir kaç ay geçti üzerinden Saint Lucia dedi: Sensör gibi duruyor. Garantisi var ise servisine baktırmanda fayda var. Genişletmek için tıkla... Aıda 64 ile baktığımda 50 derece görünüyor
Amo416 dedi: Kuru buz falan mı koydun dayı o ne? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürdüm ama bir kaç ay geçti üzerinden Saint Lucia dedi: Sensör gibi duruyor. Garantisi var ise servisine baktırmanda fayda var. Genişletmek için tıkla... Aıda 64 ile baktığımda 50 derece görünüyor
atosahin Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #7 İyi hocam takma kafaya ne kadar soğuk o kadar iyi (!)
1freakx Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 104 31 Temmuz 2021 #8 atosahin dedi: İyi hocam takma kafaya ne kad atosahin dedi: İyi hocam takma kafaya ne kadar soğuk o kadar iyi (!) Genişletmek için tıkla... Soğuk olduğuna emin olsam sorun olmaz ama bozuldumu diye şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla...
atosahin dedi: İyi hocam takma kafaya ne kad atosahin dedi: İyi hocam takma kafaya ne kadar soğuk o kadar iyi (!) Genişletmek için tıkla... Soğuk olduğuna emin olsam sorun olmaz ama bozuldumu diye şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla...
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #9 1freakx dedi: Termal macun sürdüm ama birkaç ay geçti üzerinden AIDA 64 ile baktığımda 50 derece görünüyor Genişletmek için tıkla... Program kendi üzerinden değerleri okuduğu için doğru gösteriyordur. Eğer bilgisayar kullanımını etkilemiyorsa kullanmaya devam et.
1freakx dedi: Termal macun sürdüm ama birkaç ay geçti üzerinden AIDA 64 ile baktığımda 50 derece görünüyor Genişletmek için tıkla... Program kendi üzerinden değerleri okuduğu için doğru gösteriyordur. Eğer bilgisayar kullanımını etkilemiyorsa kullanmaya devam et.
1freakx Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 104 31 Temmuz 2021 #10 Saint Lucia dedi: Program kendi üzerinden değerleri okuduğu için doğru gösteriyordur. Eğer bilgisayar kullanımını etkilemiyorsa kullanmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Hayır etkilemiyor ama bu kadar soğuk olması imkansız sadece termal macun yeniledim
Saint Lucia dedi: Program kendi üzerinden değerleri okuduğu için doğru gösteriyordur. Eğer bilgisayar kullanımını etkilemiyorsa kullanmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Hayır etkilemiyor ama bu kadar soğuk olması imkansız sadece termal macun yeniledim