Emre karamanj Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 4 16 Ocak 2021 #1 BIOS da bu ekran sorunum var. Nasıl yapacağım? Bilen acil yardım lütfen. Bu sorun. Dosya Ekleri IMG_20210116_205346.jpg 125,5 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 17 Ocak 2021 #2 Sistemi televizyona bağlayın. Monitör kaynaklı oluyor bu sorun. BIOS güncelleyin bir de. Artı 0 Eksi
KS KS Emre karamanj Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 4 17 Ocak 2021 #3 Kayseri Mantısı dedi: Sistemi televizyona bağlayın. Monitör kaynaklı oluyor bu sorun. BIOS güncelleyin bir de. Genişletmek için tıkla... Yaptım bunu televizyona bağladım bios güncelleme nasıl yapcam peki Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Sistemi televizyona bağlayın. Monitör kaynaklı oluyor bu sorun. BIOS güncelleyin bir de. Genişletmek için tıkla... Yaptım bunu televizyona bağladım bios güncelleme nasıl yapcam peki
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 17 Ocak 2021 #4 Televizyona bağladığınızda bu problemi yaşadınız mı? Bu videodaki adımları uygulayarak güncelleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Televizyona bağladığınızda bu problemi yaşadınız mı? Bu videodaki adımları uygulayarak güncelleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et