S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 20 Mayıs 2020 #1 Secure Boot'u kapatmam gerekiyor fakat BIOS'da Secure Boot ya yok ya da ben bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.495 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #2 Varsa bile o kısımda olmaz. Boot sekmesine bakın. Artı 0 Eksi
KS KS S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 20 Mayıs 2020 #3 Vavien. dedi: Varsa bile o kısımda olmaz. Boot sekmesine bakın. Genişletmek için tıkla... Orda da yok. Peki ya Secure Boot ayarı hiç yoksa şuan Secure Boot açık mıdır yoksa kapalı mı? Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Varsa bile o kısımda olmaz. Boot sekmesine bakın. Genişletmek için tıkla... Orda da yok. Peki ya Secure Boot ayarı hiç yoksa şuan Secure Boot açık mıdır yoksa kapalı mı?
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Mayıs 2020 #4 SercanAkgc dedi: Orda da yok. Peki ya Secure Boot ayarı hiç yoksa şuan Secure Boot açık mıdır yoksa kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Anakart eski ise olmayabiliyor. Artı 0 Eksi
SercanAkgc dedi: Orda da yok. Peki ya Secure Boot ayarı hiç yoksa şuan Secure Boot açık mıdır yoksa kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Anakart eski ise olmayabiliyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.495 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #5 Advanced BIOS Features kısmında Security Option olması lazım. O olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 20 Mayıs 2020 #6 250519 dedi: Anakart eski ise olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmak istediğim bir programda Secure Boot u kapatmalısınız yazıyor. Yani şuan hiç bir işlem yapmama gerek yok doğru mudur? Vavien. dedi: Advanced BIOS Features kısmında Security Option olması lazım. O olabilir. Genişletmek için tıkla... Oraya da baktım yok. Hatta bütün yerlere baktım secure boot diye bir şey yok. Acaba farklı bir ismi falan var mıdır? Artı 0 Eksi
250519 dedi: Anakart eski ise olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmak istediğim bir programda Secure Boot u kapatmalısınız yazıyor. Yani şuan hiç bir işlem yapmama gerek yok doğru mudur? Vavien. dedi: Advanced BIOS Features kısmında Security Option olması lazım. O olabilir. Genişletmek için tıkla... Oraya da baktım yok. Hatta bütün yerlere baktım secure boot diye bir şey yok. Acaba farklı bir ismi falan var mıdır?
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Mayıs 2020 #7 SercanAkgc dedi: Kullanmak istediğim bir programda Secure Boot u kapatmalısınız yazıyor. Yani şuan hiç bir işlem yapmama gerek yok doğru mudur? Oraya da baktım yok. Hatta bütün yerlere baktım secure boot diye bir şey yok. Acaba farklı bir ismi falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Artı 0 Eksi
SercanAkgc dedi: Kullanmak istediğim bir programda Secure Boot u kapatmalısınız yazıyor. Yani şuan hiç bir işlem yapmama gerek yok doğru mudur? Oraya da baktım yok. Hatta bütün yerlere baktım secure boot diye bir şey yok. Acaba farklı bir ismi falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Gerek yok.