SercanAkgc
Hectopat
Secure Boot'u kapatmam gerekiyor fakat BIOS'da Secure Boot ya yok ya da ben bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Orda da yok. Peki ya Secure Boot ayarı hiç yoksa şuan Secure Boot açık mıdır yoksa kapalı mı?Varsa bile o kısımda olmaz. Boot sekmesine bakın.
Anakart eski ise olmayabiliyor.Orda da yok. Peki ya Secure Boot ayarı hiç yoksa şuan Secure Boot açık mıdır yoksa kapalı mı?
Kullanmak istediğim bir programda Secure Boot u kapatmalısınız yazıyor. Yani şuan hiç bir işlem yapmama gerek yok doğru mudur?Anakart eski ise olmayabiliyor.
Oraya da baktım yok. Hatta bütün yerlere baktım secure boot diye bir şey yok. Acaba farklı bir ismi falan var mıdır?Advanced BIOS Features kısmında Security Option olması lazım. O olabilir.
Gerek yok.Kullanmak istediğim bir programda Secure Boot u kapatmalısınız yazıyor. Yani şuan hiç bir işlem yapmama gerek yok doğru mudur?
Oraya da baktım yok. Hatta bütün yerlere baktım secure boot diye bir şey yok. Acaba farklı bir ismi falan var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.