yusufkwdbw Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 TPM açık ve Valorant oynayamıyorum sadece. BIOS'da Fast Boost ve altta boot Microsoft ve disabled yazıyor. Altta deletee boot ve create boot var, Security boot ve csmc gözükmüyor. Windows 11 PC ve tamirciden yeni geldi, o mu bir şey yapmıştır acaba?
TPM açık ve Valorant oynayamıyorum sadece. BIOS'da Fast Boost ve altta boot Microsoft ve disabled yazıyor. Altta deletee boot ve create boot var, Security boot ve csmc gözükmüyor. Windows 11 PC ve tamirciden yeni geldi, o mu bir şey yapmıştır acaba?
OmerOnder6 Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #2 Marka model nedir? Yoksa birşey diyemeyiz.
yusufkwdbw Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 OmerOnder6 dedi: Marka model nedir? Yoksa birşey diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... ASUS FX505GT 1.0 Tamirciden geldiğinde açık değildi 2 ay önce açıktı ama hala destekliyo uefı secure bootu ama gri renkte secure controlu enabled yaptım aama hala secure boot da ayar yapamıyorum Son düzenleme: 20 Ağustos 2024
OmerOnder6 dedi: Marka model nedir? Yoksa birşey diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... ASUS FX505GT 1.0 Tamirciden geldiğinde açık değildi 2 ay önce açıktı ama hala destekliyo uefı secure bootu ama gri renkte secure controlu enabled yaptım aama hala secure boot da ayar yapamıyorum