xwearqa Picopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 İşlemci Amd fx 8300 Valorant oynayacaktım Secure Boot aktif edilmesi gerekiyormuş oynamak için. Ben de BIOS girdim Security kısmı yoktu bunun kaynağı nedir? Dosya Ekleri 22.jpg 214,1 KB · Görüntüleme: 54
Valorant oynayacaktım Secure Boot aktif edilmesi gerekiyormuş oynamak için. Ben de BIOS girdim Security kısmı yoktu bunun kaynağı nedir?
B Blackwolf14 Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #11 xwearqa dedi: çözüm yokmu Genişletmek için tıkla... VBS'yi ve çekirdek yalıtımını devre dışı bırakarak oynayabilirsiniz diyor ama denediyseniz bunları bilemiyorum başka bir çözüm açıkçası. Artı 0 Eksi
xwearqa dedi: çözüm yokmu Genişletmek için tıkla... VBS'yi ve çekirdek yalıtımını devre dışı bırakarak oynayabilirsiniz diyor ama denediyseniz bunları bilemiyorum başka bir çözüm açıkçası.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.619 Makaleler 6 Çözümler 525 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 13 Eylül 2024 #12 Net olarak Windows 10'da da zorunluluk var diyemiyoruz ama son günlerde sık oluyor bu durum. Riot Games tarafında da bir açıklama yok. Artı 0 Eksi
Net olarak Windows 10'da da zorunluluk var diyemiyoruz ama son günlerde sık oluyor bu durum. Riot Games tarafında da bir açıklama yok.
KS KS xwearqa Picopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #13 turko35408 dedi: Net olarak Windows 10'da da zorunluluk var diyemiyoruz ama son günlerde sık oluyor bu durum. Riot Games tarafında da bir açıklama yok. Genişletmek için tıkla... win 11 geçersem bu durum düzelir mi Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Net olarak Windows 10'da da zorunluluk var diyemiyoruz ama son günlerde sık oluyor bu durum. Riot Games tarafında da bir açıklama yok. Genişletmek için tıkla... win 11 geçersem bu durum düzelir mi
B Blackwolf14 Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #14 xwearqa dedi: win 11 geçersem bu durum düzelir mi Genişletmek için tıkla... Düzelmez. Zaten Windows 11'de ikisinin de açık olması gerekiyor Valorant için diye biliyorum. Önceden Windows 10'da bu zorunluluk yoktu ama Windows 10'da da açılması gerekiyor şu an. Artı 0 Eksi
xwearqa dedi: win 11 geçersem bu durum düzelir mi Genişletmek için tıkla... Düzelmez. Zaten Windows 11'de ikisinin de açık olması gerekiyor Valorant için diye biliyorum. Önceden Windows 10'da bu zorunluluk yoktu ama Windows 10'da da açılması gerekiyor şu an.