T TheDarkKnight96 Hectopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2018 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar dün aldığım SSD'yi SATA 6 yerine bağladım. (Resimde 1. sıradaki sarı yerde takılı) Başka kablo takmadım, aldığım yer güç kaynağına gerek yok dedi. Fakat ben gerekli midir bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2018
Herkese merhaba, arkadaşlar dün aldığım SSD'yi SATA 6 yerine bağladım. (Resimde 1. sıradaki sarı yerde takılı) Başka kablo takmadım, aldığım yer güç kaynağına gerek yok dedi. Fakat ben gerekli midir bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 16 Şubat 2018 #2 Görememesi normal çünkü SSD'nin SATA kablosunun hemen yanındaki girişe takılması gereken güç kablosunu takmamışsınız.
Görememesi normal çünkü SSD'nin SATA kablosunun hemen yanındaki girişe takılması gereken güç kablosunu takmamışsınız.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Şubat 2018 #3 Güç kablosu gerekli.