S Soockt Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Merhaba elimde BIOSTAR anakart var Valorant açılınca 9003 hatası veriyor. BIOS'tan UEFI değiştirmem gerek ama o ayar gözükmüyor. Nasıl değiştirebilirim?
Merhaba elimde BIOSTAR anakart var Valorant açılınca 9003 hatası veriyor. BIOS'tan UEFI değiştirmem gerek ama o ayar gözükmüyor. Nasıl değiştirebilirim?
KS KS S Soockt Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #11 Einstein dedi: BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısmı paylaşın. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Key management kısmına girip restore factory keys yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi ne yapayom Einstein dedi: Key management kısmına girip restore factory keys yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Uyguladım şimdi ne yapayım Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'tan Secure Boot ayarının olduğu kısmı paylaşın. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Key management kısmına girip restore factory keys yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi ne yapayom Einstein dedi: Key management kısmına girip restore factory keys yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Uyguladım şimdi ne yapayım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.382 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #12 Soockt dedi: Yaptım şimdi ne yapayom. Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıkın. Daha sonra oyuna girip sorun çözülmüş mü diye kontrol edin. Artı 0 Eksi
Soockt dedi: Yaptım şimdi ne yapayom. Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıkın. Daha sonra oyuna girip sorun çözülmüş mü diye kontrol edin.