K kriegsl Hectopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #1 1 yıl önce aldığım kasa Windows 8.1 yüklü olarak gelmişti. Sonradan öğrendiğimde bu sürümün OEM lisansı BİOS'a gömülü imiş. Şu an ise Windows 10 Home yüklü ve bu durum bir uyumsuzluğa neden olur mu merak ediyorum. Not: Windows 10'u program ile orijinal yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2017
1 yıl önce aldığım kasa Windows 8.1 yüklü olarak gelmişti. Sonradan öğrendiğimde bu sürümün OEM lisansı BİOS'a gömülü imiş. Şu an ise Windows 10 Home yüklü ve bu durum bir uyumsuzluğa neden olur mu merak ediyorum. Not: Windows 10'u program ile orijinal yaptım.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2017 #2 Bir sıkıntı olmaz. Dilediğin işletim sistemini kurabilirsin. Windows 10'u orijinal hale getirmeni öneririm.
Bir sıkıntı olmaz. Dilediğin işletim sistemini kurabilirsin. Windows 10'u orijinal hale getirmeni öneririm.
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #3 Uyumsuzluk olmaz. Windows 10'a geçmek istemen güzel bir şey ancak orjinal hale getirmeyeceksen eski Windows 8'i kullanman daha iyi.
Uyumsuzluk olmaz. Windows 10'a geçmek istemen güzel bir şey ancak orjinal hale getirmeyeceksen eski Windows 8'i kullanman daha iyi.