egrietlp Femtopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Lenovo IdeaPad 5 dizüstü bilgisayarımda BIOS'da yanlış bir ayar yaptım bilgisayarım açılıyor fan sesi geliyor ancak siyah ekranda kalıyor bilgisayarın arkasını açtım anakartımda BIOS pili gömülü ve erişimim yok. (Anakart: Glms1 LA-K321p)
Lenovo IdeaPad 5 dizüstü bilgisayarımda BIOS'da yanlış bir ayar yaptım bilgisayarım açılıyor fan sesi geliyor ancak siyah ekranda kalıyor bilgisayarın arkasını açtım anakartımda BIOS pili gömülü ve erişimim yok. (Anakart: Glms1 LA-K321p)
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 9 2 Eylül 2023 #2 BIOS pilini çıkar tekrar tak sıfırlanır. Artı 0 Eksi
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.413 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 2 Eylül 2023 #3 witicieen dedi: BIOS pilini çıkar tekrar tak sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... BIOS pili gömülü ve erişimim yok demiş. Artı 0 Eksi
witicieen dedi: BIOS pilini çıkar tekrar tak sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... BIOS pili gömülü ve erişimim yok demiş.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.577 Çözümler 83 2 Eylül 2023 #4 En mantıklı şey servise yollamak olacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS egrietlp Femtopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 witicieen dedi: BIOS pilini çıkar tekrar tak sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... ne yazıkki hem bios piline hemde clr cmos gibi yerlere erişimim yok çok araştırdım ama anakartta hepsi gizli. Furkan1461 dedi: En mantıklı şey servise yollamak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle aynı durumda kalıp da çözümünü bulan var mıdır diye yazmıştım ama yok gibi Artı 0 Eksi
witicieen dedi: BIOS pilini çıkar tekrar tak sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... ne yazıkki hem bios piline hemde clr cmos gibi yerlere erişimim yok çok araştırdım ama anakartta hepsi gizli. Furkan1461 dedi: En mantıklı şey servise yollamak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle aynı durumda kalıp da çözümünü bulan var mıdır diye yazmıştım ama yok gibi