BIOS'daki "SVM mode" ayarı nedir?

turqtq

Centipat
Daha fazla  
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran hatasını alıyorum bazen svm mode açarsan düzelir diyenler oldu ne kadar doğru? bilgi sahibi olmadan bir şey yapmak istemiyorum.

Intel'deki sanallaştırma versiyonunun AMD versiyonu.
DLSS ve FSR gibi düşünebilirsiniz pratikte aynı şeyler.
Mavi ekrana gelince bu konu hakkında bilgim size yardımcı olabilecek düzeyde değil.

Intel'deki sanallaştırma versiyonunun AMD versiyonu.
DLSS ve FSR gibi düşünebilirsiniz pratikte aynı şeyler.
Mavi ekrana gelince bu konu hakkında bilgim size yardımcı olabilecek düzeyde değil.

AMD de svm.
Peki Intel CPU'daki adı nedir?

Açınca düzeldi mi aynı mavi ekranı alıyorum nasıl düzelttin?

Açınca düzeldi mi aynı mavi ekranı alıyorum nasıl düzelttin?

Hayır düzelmedi işlemcimin ön belleğinde arıza varmış garantiye yolladım işlemciyi değiştiler sonra düzeldi sende emin olmak istiyorsan Valorant eğer Valorant'ta hemen mavi ekran veriyorsa sorun işlemcide olabilir çok yüksek ihtimall.

Anladım ne kadar süre geçtikten sonra garantiye aldılar benim 1 ay olacak neredeyse alırlar mı?

Anladım ne kadar süre geçtikten sonra garantiye aldılar benim 1 ay olacak neredeyse alırlar mı?

Masaüstü bilgisayarim parçaları tek tek toplayıp almıştım Vatan Bilgisayar'dan işlemciyi kendim söktüm götürüp verdim 2 yıl garantisi vardı tüm parçaların. (2 ay boyunca mavi ekranı kendi imkanlarımla halletmeye çalışmıştım)

Hmm bende laptop var ve neden böyle bir sorun oluyor anlamadım yani umarım çözerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…