BIOS'dan RAM yükseltilmiyor

BöRü_34

Centipat
XPG DDR4 spectrix D80 3600 MHz RAM'lerim var. BIOS'dan RAM'leri yükseltemiyorum yardımcı olur musunuz? Profil 1 aldığımda 3600 gösteriyor ama 3600 olmuyor. 2666 görünüyor PC açınca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramler hangi kanala bağlı ? A1-B1 ise A2-B2 ye almayı deneyebilir misiniz ? Benim öyle çözülmüştü. Bir de anakartınız destekliyor mu 3600 Mhz ?

Sistem intel ise XMP devrede mi?
sistem amd 2700x
xmp profil 1 yapıyorum orda altında hemen 3600 gösteriyo sağ tarafda liseden bakınca 2666 gösteriyo ben araştırdım gigabyte anakartlarınki farklı oluyomuş yardımcı olursanız 3600 lük ramleri 2666 da kullanıyorum
O zaman manuel olarak 3600 yapın.
nasıl yapıcağımı anlatırsan dostum yardımcı olursan çok mutlu olurum
sistem amd 2700x
xmp profil 1 yapıyorum orda altında hemen 3600 gösteriyo sağ tarafda liseden bakınca 2666 gösteriyo ben araştırdım gigabyte anakartlarınki farklı oluyomuş yardımcı olursanız 3600 lük ramleri 2666 da kullanıyorum

nasıl yapıcağımı anlatırsan dostum yardımcı olursan çok mutlu olurum
dostum şimdi ben manuel yükselttim foto atıyorum bakarmısın dram voltage 1600 yaptım bakarmısın bi bu şekilde oldu yanlış birşey yaptıysam düzeltiyim ama bu şekilde ramlerimi 3600 görüyorum
IMG_0784.JPG
IMG_0785.JPG
IMG_0786.JPG
IMG_0787.JPG

Son düzenleme:
Bellekler kullanım kılavuzunda söylenen slotlara takılmadı ise çalışmayabilir. Kullanım kılavuzuna bir göz atın. 2 bellek için gerekli montaj şeklini size gösterir.

Ve profil seçiminden sonra voltaj değişimi yapmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı