BIOS'dan RAM yükseltilmiyor

Bellekler kullanım kılavuzunda söylenen slotlara takılmadı ise çalışmayabilir. Kullanım kılavuzuna bir göz atın. 2 bellek için gerekli montaj şeklini size gösterir.

Ve profil seçiminden sonra voltaj değişimi yapmayın.
xpg ax4u360038G17-SR80 ram modeli bu ben pek fazla anlamıyorum 2 ve 4 slota takılı ramler
xpg ax4u360038G17-SR80 ram modeli bu ben pek fazla anlamıyorum 2 ve 4 slota takılı ramler
kullanım klavuzunda yazmıyo dostum okudum'da

kullanım klavuzunda yazmıyo dostum okudum'da
dostum bi yardımcı olurmusun gigabyte gaming 7 wifi x470 anakart bios ram frekansı yükseltmesi ayarı karışık nasıl bi yol izlemem lazım

Son düzenleme:
@BöRü_34
Yukarıda yazdığımı oku.
dostum şimdi gördümde 3600 mhz destekliyo anakartım işlemci nasıl desteklemiyo onu anlamadım ben bunları alırken söyledim bir sorun olmaz demişlerdi
dostum şimdi gördümde 3600 mhz destekliyo anakartım işlemci nasıl desteklemiyo onu anlamadım ben bunları alırken söyledim bir sorun olmaz demişlerdi
dostum bios tan profil 1 aldıgımda 3600 gösteriyo ama pc açtıgımda pc de programla baktıgımda göstermiyo galiba
ram sorunu.png

Son düzenleme:
Burada böyle bir şey buldum;

Burada böyle bir şey buldum;
dediğiniz gibi amd ryzen 7 2700x işlemciler 2933 mhz kadar çıkıyomuş ondan sonrası overclok giriyomuş gigabytin teknik servisi aradım öyle söylediler.teşekürler yinede

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı