KelAdamImBen Femtopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Merhaba ben sanallaştırma açacağım ama BIOS'u açmaya korkuyorum. O kadar cahilim, acaba açıp yedek başlatyıktan sonra uygulamalarım falan gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Merhaba ben sanallaştırma açacağım ama BIOS'u açmaya korkuyorum. O kadar cahilim, acaba açıp yedek başlatyıktan sonra uygulamalarım falan gider mi?
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 26 Ocak 2021 #2 Hiçbir şey olmaz. Yanlış bir şey yaparsan en fazla PC açılmaz BIOS default ayarlarına alırsın düzelir.
Hiçbir şey olmaz. Yanlış bir şey yaparsan en fazla PC açılmaz BIOS default ayarlarına alırsın düzelir.
SuperMarioLuigi Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 Mera KelAdamImBen dedi: Merhaba ben sanallaştırma açacağım ama BIOS'u açmaya korkuyorum. O kadar cahilim, acaba açıp yedek başlatyıktan sonra uygulamalarım falan gider mi? Genişletmek için tıkla... Merak etme hiç bir sorunla karşılaşmazsın. BIOS da değişiklik yapmadan ufak bir araştırma yaparsın ne nasıl değişiyor bu kadar hiç bir sorun olmaz.
Mera KelAdamImBen dedi: Merhaba ben sanallaştırma açacağım ama BIOS'u açmaya korkuyorum. O kadar cahilim, acaba açıp yedek başlatyıktan sonra uygulamalarım falan gider mi? Genişletmek için tıkla... Merak etme hiç bir sorunla karşılaşmazsın. BIOS da değişiklik yapmadan ufak bir araştırma yaparsın ne nasıl değişiyor bu kadar hiç bir sorun olmaz.
KelAdamImBen Femtopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 SuperMarioLuigi dedi: Mera Merak etme hiç bir sorunla karşılaşmazsın. BIOS da değişiklik yapmadan ufak bir araştırma yaparsın ne nasıl değişiyor bu kadar hiç bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama bluestacks için yapacağım ve biosa hiç girmedim SuperMarioLuigi dedi: Mera Merak etme hiç bir sorunla karşılaşmazsın. BIOS da değişiklik yapmadan ufak bir araştırma yaparsın ne nasıl değişiyor bu kadar hiç bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kurtarma bölümünden,
SuperMarioLuigi dedi: Mera Merak etme hiç bir sorunla karşılaşmazsın. BIOS da değişiklik yapmadan ufak bir araştırma yaparsın ne nasıl değişiyor bu kadar hiç bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama bluestacks için yapacağım ve biosa hiç girmedim SuperMarioLuigi dedi: Mera Merak etme hiç bir sorunla karşılaşmazsın. BIOS da değişiklik yapmadan ufak bir araştırma yaparsın ne nasıl değişiyor bu kadar hiç bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kurtarma bölümünden,