BioShock 1 vs 2

564729

Decapat
Kartımda kalan son parayı harcamak için oyun arıyordum ve istek listemde olan BioShock'un indirime girdiğini gördüm. Sizce hangisini almalıyım 1 mi daha iyi 2 mi? Sadece birisini alabilecek param var

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartımda kalan son parayı harcamak için oyun arıyordum ve istek listemde olan BioShock'un indirime girdiğini gördüm. Sizce hangisini almalıyım 1 mi daha iyi 2 mi? Sadece birisini alabilecek param var
Alacaksanız 19.80 TL'lik Bioshock The Collection satın alın. İçerisinde 3 oyun + bütün DLC'ler + eski sürümler var. Arkadaşın dediği gibi de Epic Hesabı kontrol edin bedava vermişti çünkü. 3 oyun da birbirinden güzeldir ama benim favorim ilk oyundur.

Kartımda kalan son parayı harcamak için oyun arıyordum ve istek listemde olan BioShock'un indirime girdiğini gördüm. Sizce hangisini almalıyım 1 mi daha iyi 2 mi? Sadece birisini alabilecek param var.

Steam'de şu an tüm seri ve DLC'ler 20TL'ye düşmüş durumda. Tüm seriyi oynarsanız daha iyi olur. Hangi oyun daha iyi diye sorarsanız 1 en iyisi bence.

Keske su tûr konular acarken Steam baglanti linki ekleseniz gûzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…