Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 598 Çözümler 1 3 Nisan 2023 #1 BioShock 2 remastred Türkçe yama var mı? Varsa link atar mısınız?
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.706 Çözümler 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #2 BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) | DonanımHaber Forum Çeviri Hakkında Notlar * BioShock 2 ve BioShock 2 Remastered Steam son sürümü ile uyumludur. Korsan ve diğer sürümler hakkında bilgim yok. * BioShock: forum.donanimhaber.com
BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) | DonanımHaber Forum Çeviri Hakkında Notlar * BioShock 2 ve BioShock 2 Remastered Steam son sürümü ile uyumludur. Korsan ve diğer sürümler hakkında bilgim yok. * BioShock: forum.donanimhaber.com
OyuncuAsiman Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İNTEL CORE İ5-12400F ASUS PRİME H610M-K Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 ThanksALot dedi: BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) | DonanımHaber Forum Çeviri Hakkında Notlar * BioShock 2 ve BioShock 2 Remastered Steam son sürümü ile uyumludur. Korsan ve diğer sürümler hakkında bilgim yok. * BioShock: forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Saol kral yaptım oldu
ThanksALot dedi: BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) | DonanımHaber Forum Çeviri Hakkında Notlar * BioShock 2 ve BioShock 2 Remastered Steam son sürümü ile uyumludur. Korsan ve diğer sürümler hakkında bilgim yok. * BioShock: forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Saol kral yaptım oldu
Paralyzer Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 11:50 #4 OyuncuAsiman dedi: Saol kral yaptım oldu Genişletmek için tıkla... Steam sürümü müydü sizinkisi? Bende Epic Games sürümü var da daha denemedim. Sanırım Epic sürümünde sıkıntı oluyormuş. Size de sormak istedim.
OyuncuAsiman dedi: Saol kral yaptım oldu Genişletmek için tıkla... Steam sürümü müydü sizinkisi? Bende Epic Games sürümü var da daha denemedim. Sanırım Epic sürümünde sıkıntı oluyormuş. Size de sormak istedim.