Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 26 Ağustos 2017 #1 Oyuna yeni başladım. Şimdi Elizabeth'i buldum. Sonra çıktım oyundan, konunun ne olduğunu anlamadım. Birisi beni aydınlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
Oyuna yeni başladım. Şimdi Elizabeth'i buldum. Sonra çıktım oyundan, konunun ne olduğunu anlamadım. Birisi beni aydınlatabilir mi?
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 26 Ağustos 2017 #2 En kısa özet Elizabeth denen karakteri Columbia'dan kurtarmak ve hikaye sonucunda gelişen olaylar. Bunu kendin anlaman en iyi yoldur.
En kısa özet Elizabeth denen karakteri Columbia'dan kurtarmak ve hikaye sonucunda gelişen olaylar. Bunu kendin anlaman en iyi yoldur.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 27 Ağustos 2017 #3 Burada güzel anlatmış: BioShock Infinite 1 ve 2'deki görsellik dokusunu aramıyorsunuz diyemem. Fakat başarılı bir oyun.
Burada güzel anlatmış: BioShock Infinite 1 ve 2'deki görsellik dokusunu aramıyorsunuz diyemem. Fakat başarılı bir oyun.