Bioshock İnfinite Sonu Hakkında(Spoiller)

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Hikaye gerçekten karışık. Oyunu bitirdim, hikayeyi 2 kere okudum hala tam anlamıyla anlaşılmıyor. Sonunda biz neden boğuluyoruz. Hadi tamam sınırsız olasılık var diğer evrenlerde ortaya çıkacak ama sadece kız ile bizim yok olmamız evrenleri de yok etmeyecek ki... Bu noktada kafam karışıyor. Oyun bitti salak gibi afalladım. Ne oldu ne bitti diye...

Oyunun konusunu geçtim, ortam ayrıntıları mükemmel. Eşyalar, döşemeler her şey mükemmeldi. Kesinlikle öneririm.

Şimdi birisi bana şu boğulma olayını anlatsın ve internette ki hikayeleri okuduğumda bu silahlı adamlar neyin nesi yazmıyor. Kiminle savaşıyoruz biz, o sonlara doğru 3 kez kestiğimiz hayalet kadın kimdi. Çok sorum var.

Buradan buldum bunu mesela. Bu da alıntı olarak bulmuş. http://www.gtaturk.com/forum/oyun-g...onemli-spoiler-icerir)/msg2268985/#msg2268985

Buyurun burada da oyunun sonralarına doğru kendi çektiğim görüntüler bulunuyor.
http://steamcommunity.com/profiles/...rt=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=grid

Son düzenleme:
3 kez kestiğin kadın, Comstock'un evlenip çocuk yapamadığı kadın, Lady Comstock. Lady Comstockta, Elizabeth'in gücü ve Siphon sayesinde geri geliyor. Hem ölü, hem de diri, Lutece kardeşlerin dediği gibi "dead or alive" Chen Lin'in cesedi başında.

Boğulmanın sebebi, "bence", Elizabeth'leri terkettiği için Booker'dan öc almaları. Bir de sanırım uçak düşürmeyle ilgisi olabilir dlcleri tam bitiremedim.

Booker aslında Comstock'ın kendisi. Bu olayların bitmesinin tek yolu da Comstock'ı öldürmek. Sonunda Booker da bunu anlıyor ve Elizabeth, Booker'ı boğuyor. Özet olarak bu.

Oyunun sonunda Comstock ve booker aynı kişiymiş keşke sonra 2 seçenek verilseydi girmek ya da girmemek ben baba ve kızın kavuşmasını isterdim bu arada başından beri Elizabeth bizim kızmış ben anna ile Elizabeth'in bağlantılı olduğunu tahmin etmiştim ama aynı kişiler mış ben imkansız dahi olsa BioShock 4'ü bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…