5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 6 Haziran 2022 #1 Merhaba. Epic üzerinden BioShock ınfinite almıştım. Türkçe yamasını atar mısınız? Kurulumunu bilen varsa ayrıca anlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba. Epic üzerinden BioShock ınfinite almıştım. Türkçe yamasını atar mısınız? Kurulumunu bilen varsa ayrıca anlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #2 530748 dedi: Merhaba. Epic üzerinden BioShock ınfinite almıştım. Türkçe yamasını atar mısınız? Kurulumunu bilen varsa ayrıca anlatırsa sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
530748 dedi: Merhaba. Epic üzerinden BioShock ınfinite almıştım. Türkçe yamasını atar mısınız? Kurulumunu bilen varsa ayrıca anlatırsa sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et