Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 7 Mart 2021 #1 Bu akşam BioShock infinite indirdim ama ingilizceyi pek iyi bilemediğimden dolayı Türkçe yama arıyorum ama yama yüzünden bilgisayara virüs bulaşmasından korkuyorum.
Bu akşam BioShock infinite indirdim ama ingilizceyi pek iyi bilemediğimden dolayı Türkçe yama arıyorum ama yama yüzünden bilgisayara virüs bulaşmasından korkuyorum.
blessx Megapat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Mart 2021 #2 Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) » Sayfa 1 - 68
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 7 Mart 2021 #3 blessx dedi: Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) » Sayfa 1 - 68 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. blessx dedi: Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) » Sayfa 1 - 68 Genişletmek için tıkla... Hocam bu virüssüz değil mi?
blessx dedi: Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) » Sayfa 1 - 68 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. blessx dedi: Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) » Sayfa 1 - 68 Genişletmek için tıkla... Hocam bu virüssüz değil mi?
blessx Megapat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Mart 2021 #4 Arıcan dedi: Teşekkürler. Hocam bu virüssüz değil mi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal Virüssüz gibi görünüyor, indirdikten sonra da virüs taraması yapmanızı öneririm.
Arıcan dedi: Teşekkürler. Hocam bu virüssüz değil mi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal Virüssüz gibi görünüyor, indirdikten sonra da virüs taraması yapmanızı öneririm.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 8 Mart 2021 #5 blessx dedi: VirusTotal Virüssüz gibi görünüyor, indirdikten sonra da virüs taraması yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
blessx dedi: VirusTotal Virüssüz gibi görünüyor, indirdikten sonra da virüs taraması yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.