BioShock nasıl bir oyun?

530748

Hectopat
Makaleler
4
BioShock 1, 2 ve Infinite şu an Steam üzerinde paket olarak 19 liraya satılıyor. Nasıl bir oyun bu BioShock? Daha önce hiç oynamadım.

Son düzenleme:
Çocukken korkarak oynadığım efsanevi oyunlardan bir tanesi. FPS oyunu kendisi. Bir elimizde silah diğer elimizde büyülerimiz ile su-altı dünyasında hayatta kalmaya çalışıyoruz. Gerilim fps shooter oyunlarını seviyorsan mutlaka denemelisin. Birinci ve ikinci oyunu harika olmasına rağmen Infinite çok sevmediğim bir oyun oldu. Gerilim atmosferinden çıkıp aksiyonu arttırmışlar Infinite için. Ya da ben çocukken çok korkuyordum ve geriliyordum orasını bilemeyeceğim.

Oyun sürekli su altı dünyasında mı geçiyor hocam peki, farklı mekanlar ya da dünyalar var mı?

Oyun sürekli su altı dünyasında mı geçiyor hocam peki, farklı mekanlar ya da dünyalar var mı?
Birinci ve ikinci oyun su altı dünyasında geçerken üçüncü oyun bizi gökyüzü dünyasına taşıyor. Bölüm tasarımları her oyun için oldukça güzel farklı tasarımlı mekanlar mevcut. Oyunun atmosferi zaten oyunun en güzel kısımlarından biri denebilir. Sizi sıkmayacağına eminim. Hikayesi de oldukça hoşuma giden bir seridir kendisi.

Teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için. İndirimde iken alayım hemen.

1 ve 2 çok iyi oyunlardır su altında geçmesi, hikayesi falan çok iyidir. Fakat ilk 2 oyun infinite ile çok fazla bağlantılı değil. Infinite'i oynadığınız zaman hikayeyi anlamaya çalışın çünkü oyun, oyun dünyasında yiyebileceğiniz en iyi plot twistlerden birine sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…