BioShock oynanır mı?

Bütçe
Oyuna sahibim.

zastovi

Zeptopat
İlk oyunundan bahsediyorum, serinin adını çok duydum ama daha önce hiç oynamamıştım. Oyunda korku/gerilim öğeleri aşırı şekilde var mı? Eğer öyleyse ikinci plana atacağım. Genel olarak yorumlar olumlu gibi ancak bilemedim, içimde bir tereddüt var.

Olayı korku değil oyunun, atmosferi biraz karanlık sadece.

BioShock da efsanedir tabii, oynanır. Genel olarak olumlu dediğiniz de %93 olumlu Steam'da, MetaCritic puanı 96 :D FPS oyunları dendiğinde öne çıkan oyunlardan.

Eğer oyun sizde varsa burada birinin demesine bakmayıp açın 30 dakika deneyin, tereddüt etmeye gerek yok.

%80/90 aksiyon, %20/10 gerilim denebilir. Korkuluk pek bi' şey yok; olan gerilim de atmosferin baskın olarak karanlık olmasından, çok nadir olarak da bazen bi' yerlerden düşman fırlamasından.

Oyunun o kadar tırstıracak, oynatmayacak bi' tarafı yok yani. Ki daha oyunun başlarındayken İngiliz anahtarı silahı ve özel güçler sayesinde çoğu düşman için "bırakın gelsin" havasına giriyorsunuz, oyun boyunca sürekli güçlenmeye de devam ediyorsunuz zaten.

Oynanmayacak bi' oyun değil bence, ben oyun boyunca oynarken ve keşif yaparken eğlenmiştim. Bitirdiğimde de oynadığıma değdi demiştim kendi açımdan.
Oynamayı düşünen birine de kesinlikle "denemeye değer" derim.

Son düzenleme:
Olayı korku değil oyunun, atmosferi biraz karanlık sadece.

İçime şüphe bindiren kısmı o zaten, ufak bir korku öğesi barındıran oyunu oynamakta zorluk çekiyorum. Benim için işkence haline geliyor.

Onun dışında oynanmayacak bi' oyun değil bence, ben oynarken ve keşif yaparken eğlenmiştim. Denemeye değer.

Akşam göz gezdirmeyi deneyeceğim, umarım dediğiniz gibidir. Sağ olun.

Oynayabilirsin. Oyun güzel ama ben atmosferini sevmediğim için hikayesini izlemekle yetindim. Birde oynarken birazcık sıkabilir. :)

Bu orada oyunda korkunçlu bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı