hanifi esat gumus Femtopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #1 Oyunu Epic'ten aldım. Orijinaldir. Oyuna girerken bu sorunla karşılaşıyorum. Rapor: Google Drive: Sign-in Son düzenleme: 19 Haziran 2022
Oyunu Epic'ten aldım. Orijinaldir. Oyuna girerken bu sorunla karşılaşıyorum. Rapor: Google Drive: Sign-in
Çözüm S Silinen üye 311895 19 Haziran 2022 Tamam, düzenleyip linki koymuşsunuz. @hanifi esat gumus Silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Sildikten sonra kurun: DirectX İndirme Aracı
Tamam, düzenleyip linki koymuşsunuz. @hanifi esat gumus Silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Sildikten sonra kurun: DirectX İndirme Aracı
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 19 Haziran 2022 #2 Tamam, düzenleyip linki koymuşsunuz. @hanifi esat gumus Silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Sildikten sonra kurun: DirectX İndirme Aracı Artı 1 Eksi Çözüm
Tamam, düzenleyip linki koymuşsunuz. @hanifi esat gumus Silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Sildikten sonra kurun: DirectX İndirme Aracı
KS KS hanifi esat gumus Femtopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #3 Silinen üye dedi: Tamam, düzenleyip linki koymuşsunuz. @hanifi esat gumus Silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Sildikten sonra kurun: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Kanka Allah senden razı olsun. Ben dosya konumunu karıştırıyormuşum. Şimdi oldu. Ne kadar teşekkür etsem az sana. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tamam, düzenleyip linki koymuşsunuz. @hanifi esat gumus Silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Sildikten sonra kurun: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Kanka Allah senden razı olsun. Ben dosya konumunu karıştırıyormuşum. Şimdi oldu. Ne kadar teşekkür etsem az sana.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 19 Haziran 2022 #4 hanifi esat gumus dedi: Onu denedim de sorun hala gitmedi. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim DLL'yi silip DirectX aracını kurdunuz mu? Olmadıysa rapor alın tekrardan. Ona bakalım. Artı 0 Eksi
hanifi esat gumus dedi: Onu denedim de sorun hala gitmedi. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim DLL'yi silip DirectX aracını kurdunuz mu? Olmadıysa rapor alın tekrardan. Ona bakalım.
KS KS hanifi esat gumus Femtopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #5 Silinen üye dedi: Belirttiğim DLL'yi silip DirectX aracını kurdunuz mu? Olmadıysa rapor alın tekrardan. Ona bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben C:\Windows\SysWOW64\wbem bu adrese bakıyordum, karıştırmışım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Belirttiğim DLL'yi silip DirectX aracını kurdunuz mu? Olmadıysa rapor alın tekrardan. Ona bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben C:\Windows\SysWOW64\wbem bu adrese bakıyordum, karıştırmışım. Teşekkürler.