B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar BioShock Remastered için Türkçe yama kuracağım. Virüssüz güzel bir Türkçe yama önerebilir misiniz?
Arkadaşlar BioShock Remastered için Türkçe yama kuracağım. Virüssüz güzel bir Türkçe yama önerebilir misiniz?
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #2 Çözüldü: BioShock™ Remastered Türkçe yama nasıl kurulur? Herkese selamlar. BioShock Remastered'i Steam'den 4 oyun olarak indirimden aldım fakat BioShock™ Remastered'i Türkçe oynamak istiyorum ama nasıl Türkçe yama kuracağımı bilmiyorum. Türkçe yamasını bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. www.technopat.net
Çözüldü: BioShock™ Remastered Türkçe yama nasıl kurulur? Herkese selamlar. BioShock Remastered'i Steam'den 4 oyun olarak indirimden aldım fakat BioShock™ Remastered'i Türkçe oynamak istiyorum ama nasıl Türkçe yama kuracağımı bilmiyorum. Türkçe yamasını bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. www.technopat.net