T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Steam'den aldım BioShock Remastered Türkçe yama var mı?
S Sadeceibrahim Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 459 Çözümler 3 2 Ağustos 2021 #2 Keşke konu açmadan önce Google da aratsanız. Bakınız direk CTRL-C CTRL-v yaparak bulduğum bir Technopat konusu. Çözüldü: BioShock™ Remastered Türkçe yama nasıl kurulur?
Keşke konu açmadan önce Google da aratsanız. Bakınız direk CTRL-C CTRL-v yaparak bulduğum bir Technopat konusu. Çözüldü: BioShock™ Remastered Türkçe yama nasıl kurulur?
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 Sadeceibrahim dedi: Keşke konu açmadan önce Google da aratsanız. Bakınız direk CTRL-C CTRL-v yaparak bulduğum bir Technopat konusu. Çözüldü: BioShock™ Remastered Türkçe Genişletmek için tıkla... Onu indirdim ve sadece bir dosya çıktı oda bir işe yaramadı.
Sadeceibrahim dedi: Keşke konu açmadan önce Google da aratsanız. Bakınız direk CTRL-C CTRL-v yaparak bulduğum bir Technopat konusu. Çözüldü: BioShock™ Remastered Türkçe Genişletmek için tıkla... Onu indirdim ve sadece bir dosya çıktı oda bir işe yaramadı.