BioShock Remastered vs Classic

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Ben Remastered diyorum, siz ne dersiniz? BioShock serisine başlayacağım.

Görsel anlamda çok fark yok. Onun dışında özellikle yabancı forumlarda Remastered sürümde çok fazla çökme problemi olduğundan bahsedilmiş. Orijinal sürüm daha az hataya sahip.

Arkadaşlar yeni kararımı söyleyeyim önce BioShock 1 ve 2 ardından 1 ve 2 Remastered ve son olarak infinitie yani hepsini oynamak istiyorum.

Arkadaşlar yeni kararımı söyleyeyim önce BioShock 1 ve 2 ardından 1 ve 2 Remastered ve son olarak infinitie yani hepsini oynamak istiyorum.
Birebir aynı oyunu tekrar oynayarak neden hayatınızdan ekstra 25 saati çöpe atma kararı verdiniz hocam?

Birebir aynı oyunu tekrar oynayarak neden hayatınızdan ekstra 25 saati çöpe atma kararı verdiniz hocam?

Hocam bir şey soracağım yanlış anlamayın. Siz oyunları bitirince direkt siliyor musunuz? 2. defa oynamıyor musunuz?

5 dk da bir save alarak oynamaktan hoşlanıyorsan remastered versiyonları ile başlayabilirsin çünkü remastered versiyonlarda saçma sapan çökme sorunları var.
Tüm seriyi Steam üzerinden remastered olarak oynadım 1 kere bile çökmedi.

Seriyi remastered olarak oynamanızı öneririm düz versiyonları oynayarak zaman kaybetmenizin bir anlamı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı