Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Ben BioShock 1 ve Remastered versiyonlarını aldım. Sizce hangisini oynamalıyım? İkisi arasında fark var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
Ben BioShock 1 ve Remastered versiyonlarını aldım. Sizce hangisini oynamalıyım? İkisi arasında fark var mı?
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Grafik farkı haricinde fark yok diye biliyorum
Kerpeten _Ali Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 legend61 dedi: Grafik farkı haricinde fark yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben internetten karşılaştırma videolarına baktım, videolarda classic daha iyi diyorlardı sence hangisi daha iyi?
legend61 dedi: Grafik farkı haricinde fark yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben internetten karşılaştırma videolarına baktım, videolarda classic daha iyi diyorlardı sence hangisi daha iyi?
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 Kerpeten _Ali dedi: Ben internetten karşılaştırma videolarına baktım, videolarda classic daha iyi diyorlardı sence hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Ben classickciyim dostum eski her zaman güzeldir. tavsiyemde o yönde lakin grafik konsusunda fedakar olman lazım
Kerpeten _Ali dedi: Ben internetten karşılaştırma videolarına baktım, videolarda classic daha iyi diyorlardı sence hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Ben classickciyim dostum eski her zaman güzeldir. tavsiyemde o yönde lakin grafik konsusunda fedakar olman lazım