Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 1 Mart 2023 #11 Epic Games'den hepsini beleş almışım
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 1 Mart 2023 #12 İlk iki oyun eski gelebilir ancak hikaye ve atmosfer konusunda müthiş bir eser. Kitabı varmış bulursam okuyacağım.
İlk iki oyun eski gelebilir ancak hikaye ve atmosfer konusunda müthiş bir eser. Kitabı varmış bulursam okuyacağım.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #13 onFire dedi: İlk iki oyun eski gelebilir ancak hikaye ve atmosfer konusunda müthiş bir eser. Kitabı varmış bulursam okuyacağım. Genişletmek için tıkla... Kitabı olduğunu bilmiyordum bulabilirsem bende okumak isterim.
onFire dedi: İlk iki oyun eski gelebilir ancak hikaye ve atmosfer konusunda müthiş bir eser. Kitabı varmış bulursam okuyacağım. Genişletmek için tıkla... Kitabı olduğunu bilmiyordum bulabilirsem bende okumak isterim.
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 1 Mart 2023 #14 Blannk dedi: Kitabı olduğunu bilmiyordum bulabilirsem bende okumak isterim. Genişletmek için tıkla... Kitabı varda internette stok yok.
Blannk dedi: Kitabı olduğunu bilmiyordum bulabilirsem bende okumak isterim. Genişletmek için tıkla... Kitabı varda internette stok yok.