BioShock: The Collection alınır mı?

BioShock serisini oynamak istiyorum, Steam'de BioShock: The Collection seti indirimde. Ama bu set serinin tüm oyunlarını barındırıyor mu bilmiyorum. Ayrıca içindeki oyunların çoğu remastered. Bazı oyunların remasteredinin ne kadar kötü olduğunu biliyoruz. Almaya değer mi? Hikayesi çok methedildiği için oynamak istiyorum.

BioShock: The Collection'ı aldığınız takdirde 3 oyuna da sahip oluyorsunuz. Remastered olarak grafikleri yenilenmiş oyunlar. Şans vermelisiniz. İyi oyunlardır.

Hepsi var. Ama Remastered olanlar yani 1 ve 2'nin mekanikleri çoook eski. Ben bir yere kadar dayanabilmiştim. Ayrıca hikayesi çok güzel.

Almaya değer mi?
İlk 2 oyunun remastered sürümlerinin dışında orijinal sürümleri de pakette bulunuyor. Remastered versiyonlar kötü gelirse orijinal hallerini oynayabilirsin.

Şahsi fikrim ilk 2 oyunun berbat ve sıkıcı olduğu yönünde. Lakin fiyatının uygun olması sebebiyle bir şans verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…