BIOSRenamer nedir?

Leonardooo

Hectopat
BIOS güncelleyecektim ASUS'un sitesinden indirdim. İçinde BIOSRenamer diye bir şey çıktı bu nedir? Flash belleğe atmam lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS Renamer'ı BIOS Flashback kullanacaksan kullanıyorsun genelde.
BIOS Flashback'e hazır olacak şekilde ismini değiştiriyor .CAP uzantılı BIOS güncelleme dosyasının.

Eğer BIOS Flashback kullanmıyorsan, normal şekilde BIOS güncelleyeceksen kullanmana gerek yok.

BIOS Renamer'ı BIOS Flashback kullanacaksan kullanıyorsun genelde.
BIOS Flashback'e hazır olacak şekilde ismini değiştiriyor .CAP uzantılı BIOS güncelleme dosyasının.

Eğer BIOS Flashback kullanmıyorsan, normal şekilde BIOS güncelleyeceksen kullanmana gerek yok.
Ben normal Flashbellek ile güncelleyeğim kullanmama gerek yok değil mi ?
birde BIO Flashback nedir ?

@Leonardooo Normal flash bellek ile güncelleyeceksen herhangi bir sorun yok. .CAP uzantılı dosyayı flash bellleğine atıp güncelleyeceksin direkt.

BIOS Flashback bir özelliktir. İşlemci, RAM, ekran kartı vs. olmadan BIOS güncellemene yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@musa75 Nispeten yeni modellerde BIOS Renamer uygulaması indirilen BIOS dosyasının içinde oluyor.

Anakartın üreticisinin destek sayfasında BIOS sürümlerinin aşağısına indiğimizde Flashback kullanımı için gereken yönerge sürümün açıklama kısmına yazılmış.

.CAP uzantılı dosyanın ismini X99MWSSE yapman gerekiyor.
Kullanıma hazır olduğunda X99MWSSE.CAP olmuş olacak yani.
1734777029436.png

@musa75 Nispeten yeni modellerde BIOS Renamer uygulaması indirilen BIOS dosyasının içinde oluyor.

Anakartın üreticisinin destek sayfasında BIOS sürümlerinin aşağısına indiğimizde Flashback kullanımı için gereken yönerge sürümün açıklama kısmına yazılmış.

.CAP uzantılı dosyanın ismini X99MWSSE yapman gerekiyor.
Kullanıma hazır olduğunda X99MWSSE.CAP olmuş olacak yani.
Eki Görüntüle 2378726
@@crazyreign
çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı