Biosstar B650MT vs Gigabyte B650 S2H

Bütçe
4500

emirhan21324

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
7500f
Sizce hangisini almalıyım? Bütçemi azıcık artırabilirim. 7500F ve 9070XT +sıvı soğutma ile kullanacağım ısı yönünden işlemcide sıkıntı olmayacak.

Maxsun Challenger B650M V2 4.184'e var. DrMOS mosfet+ VRM soğutma bloğu+ Gen5 ekran kartı + Gen 5 NVMe desteği geliyor. Özellik olarak kağıt üstünde daha iyi. Kullanıcı yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.

Maxsun Challenger B650M V2 4.184'e var. Drmos MOSFET+ VRM soğutma bloğu+ gen5 ekran kartı + gen 5 NVMe desteği geliyor. Özellik olarak kağıt üstünde daha iyi. Kullanıcı yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.

Markanın tasarımları vs hoşuma gitti ama net bir inceleme vb bulamadım hocam sizin bir bilginiz var mı?

Bütçe artarsa eğer bu arkadaş daha iyi olacaktır.

Maalesef hocam harçlık bu kadar toplayabildim.

Markanın tasarımları vs hoşuma gitti ama net bir inceleme vb bulamadım hocam sizin bir bilginiz var mı?

Maalesef hocam harçlık bu kadar toplayabildim.
Rus incelemeler buldum. Çevirinin yardımıyla VRM bloğu sıcaıklığı iyi, wifi sorunlu çalışıyor demiş. Tabii eski bir video, üstüne başka güncellemeler gelmiştir. Benim eksik gördüğüm yer ise bilindik üreticilerde BIOS güncellemesi sırasında otomatik geri yükleme, işlemci olmadan bios güncelleme gibi özelliklerin olmaması.

F/P anakart bakıyorum bende, listeye ekledim. Hala colorful daha ağır basıyor.

Rus incelemeler buldum. Çevirinin yardımıyla VRM bloğu sıcaıklığı iyi, Wi-Fi sorunlu çalışıyor demiş. Tabii eski bir video, üstüne başka güncellemeler gelmiştir. Benim eksik gördüğüm yer ise bilindik üreticilerde BIOS güncellemesi sırasında otomatik geri yükleme, işlemci olmadan BIOS güncelleme gibi özelliklerin olmaması.

F/P anakart bakıyorum bende, listeye ekledim. Hala Colorful daha ağır basıyor.

Güzel bir şey bulursanız buraya yazabilir misiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı