Y yagizreis60 Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:04 #1 BIOS'ta döndü bir anda mouse ve fare ışığı gitti, acil yardım gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 46 dakika önce
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.985 Çözümler 51 Yer Bursa 29 dakika önce #2 yagizreis60 dedi: BIOS'ta döndü bir anda mouse ve fare ışığı gitti, acil yardım gerek. Genişletmek için tıkla... Resetlemekten başka bir çaren yok. Artı 0 Eksi
yagizreis60 dedi: BIOS'ta döndü bir anda mouse ve fare ışığı gitti, acil yardım gerek. Genişletmek için tıkla... Resetlemekten başka bir çaren yok.
KS KS Y yagizreis60 Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 dakika önce #3 HakanXD dedi: Resetlemekten başka bir çaren yo Genişletmek için tıkla... HakanXD dedi: Resetlemekten başka bir çaren yok. Genişletmek için tıkla... Kapa aç yaptım oldu kasadan Bios sürümü eskiymis updateledim Şimdi biosa giricemde korkuyorum gene donar diye Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Resetlemekten başka bir çaren yo Genişletmek için tıkla... HakanXD dedi: Resetlemekten başka bir çaren yok. Genişletmek için tıkla... Kapa aç yaptım oldu kasadan Bios sürümü eskiymis updateledim Şimdi biosa giricemde korkuyorum gene donar diye