Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 26 Mayıs 2024 #1 Eski bir bilgisayara format atmak istiyorum, BIOS'a girdim fakat bayağı eski bir menüyle karşılaştım. Nasıl boot menüye gireceğim? Dosya Ekleri IMG_20240526_215232.jpg 68,3 KB · Görüntüleme: 75
Eski bir bilgisayara format atmak istiyorum, BIOS'a girdim fakat bayağı eski bir menüyle karşılaştım. Nasıl boot menüye gireceğim?
Çözüm Crownguard 26 Mayıs 2024 BIOS'a henüz girememişsiniz. CTRL + Alt + DEL yapıp yeniden başlatıp Esc, F2, F8, F12 veya DEL tuşlarıyla tekrar deneyin. Çözüm tuşu tam aklımda değil ama şu an BIOS'ta değilsiniz sonuç olarak.
BIOS'a henüz girememişsiniz. CTRL + Alt + DEL yapıp yeniden başlatıp Esc, F2, F8, F12 veya DEL tuşlarıyla tekrar deneyin. Çözüm tuşu tam aklımda değil ama şu an BIOS'ta değilsiniz sonuç olarak.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.994 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 BIOS'a henüz girememişsiniz. CTRL + Alt + DEL yapıp yeniden başlatıp Esc, F2, F8, F12 veya DEL tuşlarıyla tekrar deneyin. Çözüm tuşu tam aklımda değil ama şu an BIOS'ta değilsiniz sonuç olarak. Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS'a henüz girememişsiniz. CTRL + Alt + DEL yapıp yeniden başlatıp Esc, F2, F8, F12 veya DEL tuşlarıyla tekrar deneyin. Çözüm tuşu tam aklımda değil ama şu an BIOS'ta değilsiniz sonuç olarak.
KS KS Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 26 Mayıs 2024 #3 Crownguard dedi: BIOS'a henüz girememişsiniz. CTRL + alt + del yapıp yeniden başlatıp ESC, F2, F8, F12 veya del tuşlarıyla tekrar deneyin. Çözüm tuşu tam aklımda değil ama şu an BIOS'ta değilsiniz sonuç olarak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: BIOS'a henüz girememişsiniz. CTRL + alt + del yapıp yeniden başlatıp ESC, F2, F8, F12 veya del tuşlarıyla tekrar deneyin. Çözüm tuşu tam aklımda değil ama şu an BIOS'ta değilsiniz sonuç olarak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim oldu.