midemir66 Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Aralık 2022 #1 SSD veya HDD modeli Sandisk Kingston Merhaba arkadaşlar, yeni bir SSD aldım Kingston'un 240 GB SATA modelini satın aldım. Buna Windows kurmaya çalışıyorum ama boot menü bomboş duruyor ne yapmam gerek? BIOS'un ana bilgi kısmında gözüküyor SSD ama normal yerdr SSD ve USB gözükmüyor. Dosya Ekleri IMG_20221205_170622.jpg 119 KB · Görüntüleme: 60 IMG_20221205_170143.jpg 38,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba arkadaşlar, yeni bir SSD aldım Kingston'un 240 GB SATA modelini satın aldım. Buna Windows kurmaya çalışıyorum ama boot menü bomboş duruyor ne yapmam gerek? BIOS'un ana bilgi kısmında gözüküyor SSD ama normal yerdr SSD ve USB gözükmüyor.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 5 Aralık 2022 #2 BIOS'a girmeden direkt boot menüsünden USB'yi boot edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS midemir66 Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 8 Aralık 2022 #3 Silinen üye dedi: BIOS'a girmeden direkt boot menüsünden USB'yi boot edebilirs. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: BIOS'a girmeden direkt boot menüsünden USB'yi boot edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim ama orada boot edecek hiçbir şey yoktu BIOS boot seçeneğini legancy olarak seçince sorun düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: BIOS'a girmeden direkt boot menüsünden USB'yi boot edebilirs. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: BIOS'a girmeden direkt boot menüsünden USB'yi boot edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim ama orada boot edecek hiçbir şey yoktu BIOS boot seçeneğini legancy olarak seçince sorun düzeldi.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 midemir66 dedi: Bunu denedim ama orada boot edecek hiçbir şey yoktu BIOS boot seçeneğini legancy olarak seçince sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çünkü disk MBR. Artı 0 Eksi
midemir66 dedi: Bunu denedim ama orada boot edecek hiçbir şey yoktu BIOS boot seçeneğini legancy olarak seçince sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çünkü disk MBR.