rachen Femtopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 72 11 Ekim 2024 #1 Merhaba. BIOS'ta CPU fan error hatasi aliyorum fakat CPU faninda sorun yok calisiyor. Bu hata neden olabilir?
Merhaba. BIOS'ta CPU fan error hatasi aliyorum fakat CPU faninda sorun yok calisiyor. Bu hata neden olabilir?
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 11 Ekim 2024 #2 Olabiliyor, BIOS'tan CPU Speed diye aratın, uyarıyı kapatın. Artı 0 Eksi
1 157228 Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 935 Çözümler 15 11 Ekim 2024 #3 rachen dedi: Merhaba. BIOS'ta CPU fan error hatasi aliyorum fakat CPU faninda sorun yok calisiyor. Bu hata neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin fan kablosu anakartta doğru sokete bağlı mı kontrol edin. CHA_FAN değil CPU fan soketine bağlı olacak karıştırılabiliyor. Artı 0 Eksi
rachen dedi: Merhaba. BIOS'ta CPU fan error hatasi aliyorum fakat CPU faninda sorun yok calisiyor. Bu hata neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin fan kablosu anakartta doğru sokete bağlı mı kontrol edin. CHA_FAN değil CPU fan soketine bağlı olacak karıştırılabiliyor.