G ggencer001 Hectopat Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 15 1 Nisan 2017 #1 BIOS ayarlarımda legacy boot mode yok. Evde boş duran ultrabooka hackintosh yüklemek istiyorum. UEFI bootla yüklenebilir mi? Boşu boşuna DMG dosyasını indirmek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2017
BIOS ayarlarımda legacy boot mode yok. Evde boş duran ultrabooka hackintosh yüklemek istiyorum. UEFI bootla yüklenebilir mi? Boşu boşuna DMG dosyasını indirmek istemiyorum.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2017 #2 Büyük ihtimal kurulur. Fakat bazı bilgisayarlarda yapılırken bazılarında sorun çıkarır macOS. O yüzden imajı indirip denemenizi tavsiye ederim.
Büyük ihtimal kurulur. Fakat bazı bilgisayarlarda yapılırken bazılarında sorun çıkarır macOS. O yüzden imajı indirip denemenizi tavsiye ederim.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 1 Nisan 2017 #3 Evet kurabilir fakat Windows'u boot ederken bir sorunla karşılaşabilirsin ki bu oldukça olası bir durum.
Evet kurabilir fakat Windows'u boot ederken bir sorunla karşılaşabilirsin ki bu oldukça olası bir durum.