Her gün açıp kullandığım bilgisayar, açıktı arkamı döndüm bir 5-6 saniye civarı tekrar bilgisayara baktım siyah ekran vardı. Dedim herhalde uyku moduna falan girdi bir elleştim yok hiçbir şey olmuyordu. Kapattım sistemi sonra açtım BIOS'a attı, BIOS'ta fark ettim bootable Device'da M.2 SSD gözükmüyor. Sistemimde başka depolama da yok. Sistem bir türlü boot edilemiyor. Hiçbir yerde M.2 SSD algılanmıyor garip bir şekilde. Söküp taktım üfledim falan yok bir şey değişmedi geldik bakalım buraya.
Deneyeceğim hocam muhtemelen bence de SSD arızası. tam olarak yerine oturuyor, pinleride kontrol ettim bir sıkıntı yok tertemiz. Zaten bilgisayar açıkken olması çok saçma geldi. Dediğiniz gibi muhtemelen pek hoş şeyler olmadı. Bir garantiye yollayalım bakalım. Teşekkürler cevap için.
Ne kadar süreyle kullanmakta idin.Garanti belgesi/irsaliye belgesi/kutusunu atmadın inşallah...Bunlardan biri eksik ise, bir şeyi bahane edip değiştirme yapmayabilirler....Ya da değişim için ilave ücret talep edebilirler.....
Ne kadar süreyle kullanmakta idin. Garanti belgesi/irsaliye belgesi/kutusunu atmadın inşallah...bunlardan biri eksik ise, bir şeyi bahane edip değiştirme yapmayabilirler...ya da değişim için ilave ücret talep edebilirler...
O zaman burada anlattığın gibi garantiye göndereceğin yere de bir e-posta ile durumu izah edersen tamamdır iş....Olmazsa paraya kıyacaksın(kim ister cebinden durduk yere para çıkmasını) şöyle adam gibi ssd (mesela ölüm testlerinden sağ çıkabilen tek ssd Crucial P5 ) alacaksın