faaatihhh Zeptopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Birkaç video izledim onlar boot menüsünü actiklarinda USB falan seciyorlar ben boot menüsünü açınca orayı bulamiyorum. Dosya Ekleri 17376331098889192751401305158684.jpg 161,2 KB · Görüntüleme: 34
Birkaç video izledim onlar boot menüsünü actiklarinda USB falan seciyorlar ben boot menüsünü açınca orayı bulamiyorum.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 faaatihhh dedi: Birkaç video izledim onlar boot menüsünü actiklarinda USB falan seciyorlar ben boot menüsünü açınca orayı bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten bahsettikleri yerdesiniz? Entera basip usbyo sebip tekrar entera basacaksiniz, en uste koymaniz gerek USB'yi.
faaatihhh dedi: Birkaç video izledim onlar boot menüsünü actiklarinda USB falan seciyorlar ben boot menüsünü açınca orayı bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten bahsettikleri yerdesiniz? Entera basip usbyo sebip tekrar entera basacaksiniz, en uste koymaniz gerek USB'yi.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.315 Çözümler 104 23 Ocak 2025 #3 Bilgisayar açılırken F8'e basarsanız hangi diskten başlatması gerektiğini o anlık seçebilirsiniz. Her anakart için geçerli olmayabilir tabi.
Bilgisayar açılırken F8'e basarsanız hangi diskten başlatması gerektiğini o anlık seçebilirsiniz. Her anakart için geçerli olmayabilir tabi.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.601 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 faaatihhh dedi: Birkaç video izledim onlar boot menüsünü actiklarinda USB falan seciyorlar ben boot menüsünü açınca orayı bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... USB olarak yükleme için hazır mı belleğiniz?
faaatihhh dedi: Birkaç video izledim onlar boot menüsünü actiklarinda USB falan seciyorlar ben boot menüsünü açınca orayı bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... USB olarak yükleme için hazır mı belleğiniz?
faaatihhh Zeptopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 BeyazAslan dedi: USB olarak yükleme için hazır mı belleğiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hazır iReassess dedi: Zaten bahsettikleri yerdesiniz? Entera basip usbyo sebip tekrar entera basacaksiniz, en uste koymaniz gerek USB'yi. Genişletmek için tıkla... Basıyorum ama USB çıkmıyor iReassess dedi: Zaten bahsettikleri yerdesiniz? Entera basip usbyo sebip tekrar entera basacaksiniz, en uste koymaniz gerek USB'yi. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 17376347608742483558194647236000.jpg 200,3 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleme: 23 Ocak 2025
BeyazAslan dedi: USB olarak yükleme için hazır mı belleğiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hazır iReassess dedi: Zaten bahsettikleri yerdesiniz? Entera basip usbyo sebip tekrar entera basacaksiniz, en uste koymaniz gerek USB'yi. Genişletmek için tıkla... Basıyorum ama USB çıkmıyor iReassess dedi: Zaten bahsettikleri yerdesiniz? Entera basip usbyo sebip tekrar entera basacaksiniz, en uste koymaniz gerek USB'yi. Genişletmek için tıkla...
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 faaatihhh dedi: Evet hazır. Basıyorum ama USB çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi turde yazdirdiniz?
faaatihhh dedi: Evet hazır. Basıyorum ama USB çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi turde yazdirdiniz?
faaatihhh Zeptopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 iReassess dedi: Hangi turde yazdirdiniz? Genişletmek için tıkla... Türü bilmiyorum ama bu videoda ne diyorsa yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iReassess dedi: Hangi turde yazdirdiniz? Genişletmek için tıkla... Türü bilmiyorum ama bu videoda ne diyorsa yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #8 faaatihhh dedi: Türü bilmiyorum ama bu videoda ne diyorsa yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani Rufus ile yazdirmadiniz mi?
faaatihhh dedi: Türü bilmiyorum ama bu videoda ne diyorsa yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani Rufus ile yazdirmadiniz mi?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.601 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #9 UEFI vendor olan muhtemelen
faaatihhh Zeptopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #10 iReassess dedi: Yani Rufus ile yazdirmadiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım iReassess dedi: Yani Rufus ile yazdirmadiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayir BeyazAslan dedi: UEFI vendor olan muhtemelen Genişletmek için tıkla... Evet oldu teşekkürler
iReassess dedi: Yani Rufus ile yazdirmadiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım iReassess dedi: Yani Rufus ile yazdirmadiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayir BeyazAslan dedi: UEFI vendor olan muhtemelen Genişletmek için tıkla... Evet oldu teşekkürler