A aldesia Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Benim bilgisayarım USB ile başlıyor USB takılı olmamasına rağmen. Bu yüzden bilgisayar yavaş açılıyor başa nasıl hard diski alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Merhaba. Benim bilgisayarım USB ile başlıyor USB takılı olmamasına rağmen. Bu yüzden bilgisayar yavaş açılıyor başa nasıl hard diski alabilirim?
Çözüm O O oğuz13 4 Temmuz 2022 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şunu bir deneyin bakalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şunu bir deneyin bakalım.
AghayevElmin Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 4 Temmuz 2022 #11 Murat tosun 9651 dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... bir şey değil Artı 0 Eksi
KS KS A aldesia Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #12 Murat tosun 9651 dedi: Merhaba. Benim bilgisayarım USB ile başlıyor USB takılı olmamasına rağmen. Bu yüzden bilgisayar yavaş açılıyor başa nasıl hard diski alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam hepinizden Allah razı olsun korkmuştum yavaş açılıyor diye format attım gene olmadı adam orda f9 bios sıfırla dedi yaptım oldu Allah razı olsun Artı 0 Eksi
Murat tosun 9651 dedi: Merhaba. Benim bilgisayarım USB ile başlıyor USB takılı olmamasına rağmen. Bu yüzden bilgisayar yavaş açılıyor başa nasıl hard diski alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam hepinizden Allah razı olsun korkmuştum yavaş açılıyor diye format attım gene olmadı adam orda f9 bios sıfırla dedi yaptım oldu Allah razı olsun
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #13 Murat tosun 9651 dedi: Hocam hepinizden Allah razı olsun korkmuştum yavaş açılıyor diye format attım gene olmadı adam orada F9 BIOS sıfırla dedi yaptım oldu Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam artık hangisi çözümse işaretleyin konu kapansın. Adınıza sevindim. Artı 0 Eksi
Murat tosun 9651 dedi: Hocam hepinizden Allah razı olsun korkmuştum yavaş açılıyor diye format attım gene olmadı adam orada F9 BIOS sıfırla dedi yaptım oldu Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam artık hangisi çözümse işaretleyin konu kapansın. Adınıza sevindim.